Wat is DistriXL?

DistriXL is een samenwerkingsverband tussen zeven familiebedrijven in Nederland. Ieder met een eigen identiteit, sterk door een gemeenschappelijk doel: kwalitatief hoogstaand transport door heel Europa. Door de grote diversiteit aan kennis en aanbod, is er altijd wel een distriXL partner die de oplossing heeft voor uw logistieke uitdagingen, of dit nu gaat om alleen transport of om een full-service oplossing, DistriXL heeft het.

Filosofie

Missie van DistriXL:
Onze missie bij DistriXL is om een toonaangevend Europees distributienetwerk te zijn, dat uitblinkt in betrouwbaarheid en efficiëntie. We streven ernaar om waarde toe te voegen bij onze klanten, partners en de gemeenschappen waarin we actief zijn, door het leveren van hoogwaardige distributiediensten.

Ons doel is om de logistieke uitdagingen van onze klanten op te lossen en hen te helpen bij het bereiken van hun bedrijfsdoelstellingen. We geloven in nauwe samenwerking en proactieve communicatie met onze klanten, om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Bij DistriXL streven we naar uitmuntendheid in elke fase van onze operaties. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve methoden om een snelle en accurate levering van goederen te garanderen. Ons zeer bekwame team van professionals is toegewijd aan het leveren van uitstekende service en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

We erkennen ook onze verantwoordelijkheid om duurzaam te opereren en milieuvriendelijke praktijken te promoten. We streven naar een minimale ecologische voetafdruk en nemen maatregelen om negatieve impact op het milieu te verminderen.

Bij DistriXL geloven we dat onze mensen de sleutel tot ons succes zijn. We koesteren een cultuur van teamwork, respect en persoonlijke groei, waarin onze medewerkers worden aangemoedigd om hun vaardigheden en potentieel volledig te benutten. We investeren in training en ontwikkeling en creëren een stimulerende werkomgeving waarin iedereen kan floreren.

Kortom, het Europese distributienetwerk van DistriXL biedt bedrijven een efficiënte en betrouwbare oplossing voor hun distributiebehoeften. Met geavanceerde logistieke oplossingen en een strategische positionering kunnen bedrijven profiteren van snelle leveringen, lagere kosten en verbeterde klanttevredenheid.

Zoek partner
Ook uw (inter)nationale transport is bij DixtriXL in perfecte handen

Neem vrijblijvend contact met ons op