Flexibel en betrouwbaar!

Bij C. van den Heuvel & Zonen B.V. staan twee waarden centraal: flexibiliteit en betrouwbaarheid en maar één norm: de klant is koning. De klant is er bij gebaat om in afwijkende situaties ook een logistieke partner te hebben, die juist kan anticiperen en handelen volgens de afgesproken waarden en normen.

Regionaal en internationaal

Van den Heuvel concentreert zich met name op de Benelux en Duitsland. Met een wagenpark bestaande uit 75 (trekkende) eenheden, variërend van bestelbusjes, bakwagens, wagens met aanhangers en trekkers met opleggers, met of zonder laadklep c.q. gesloten, huif, kast of tautliner. Ook bieden wij kooiaap vervoer, hierdoor kan C. van den Heuvel alles van pakket tot pallet van deur tot deur krijgen. Of uw zending nu naar een winkelstraat, thuisadres of industrieterrein moet, C. van den Heuvel draait er haar hand niet voor om. Een breed gamma aan transportmogelijkheden is wat C. van den Heuvel u biedt.

Met haar 3.500 m2 werkvloer met 8 dock deuren en 2 overhead deuren, 5.000 m2 parkeerruimte en 20.000 m2 opslagruimte is C. van den Heuvel breed inzetbaar en altijd paraat om transport op maat te leveren. C. van den Heuvel beschikt over een cross-dock voor 24-uurszendingen en ruime mogelijkheden tot op- en overslag, dit maakt ons flexibel .

Kernwaarden van C. van den Heuvel

Voor C. van den Heuvel transport staan twee waarden centraal: flexibiliteit en betrouwbaarheid. Boven alles staat: de klant is koning. De klant is er bij gebaat om in afwijkende situaties ook een logistieke partner te hebben, die juist kan anticiperen en handelen volgens de afgesproken waarden en normen. Wat C. van den Heuvel dan ook wil zijn, is een betrokken partner die meedenkt. Daarom wordt constant geïnvesteerd in de medewerkers, de systemen en de structuren. Chauffeurs worden gescreend, de automatisering wordt voortdurend tegen het licht gehouden en processen worden elke dag kritisch bekeken, dit alles om onze diensten uit te breiden, te vernieuwen of versnellen waar nodig.

Volg uw zending

Natuurlijk biedt C. van den Heuvel ook de mogelijkheid om uw zending te volgen. Direct nadat uw zending de systemen van C. van den Heuvel betreedt krijgt u een e-mail met daarin alle gegevens benodigd om een zending te volgen. Deze gegevens kunt u vervolgens ook binnen uw eigen huisstijl aan uw ontvanger aanbieden. Na ontvangst kunt u het tijdstip en de datum van ontvangst, samen met de naam en handtekening van de ontvanger inzien.

Kom in contact met C. van den Heuvel & zn!

Ga naar website
Ook uw (inter)nationale transport is bij DixtriXL in perfecte handen

Neem vrijblijvend contact met ons op