Professioneel, dienstverlenend en concurrerend!

Op onze Stadshub in Rotterdam Noord-West transporteren wij dagelijks uw pallets voor concurrende prijzen, vaste looptijden van en naar Zuid Holland, de BeNeLux, UK en Europa.

 

Berser Network Logistics geeft de wereld toegang tot europa.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw verzendingen vanuit Rotterdam efficiënt en veilig kan verzorgen? Zoek dan niet verder! Berser Shipping is de partner die u nodig heeft. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise bieden wij complete logistieke oplossingen voor al uw transportbehoeften.

Of het nu gaat om kleine pakketten, grote ladingen of speciale vracht, wij staan klaar om uw goederen op een professionele manier te verzenden. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw goederen zorgvuldig worden behandeld en op tijd op de gewenste bestemming aankomen.

ROTTERDAM EN DE LOGISTIEK SLAAN DE HANDEN INEEN

Efficiënte en emissievrije stadslogistiek is een gezamenlijke opgave van de overheid en het bedrijfsleven. Gemeente Rotterdam en de logistieke sector hebben daarom een convenant gesloten, waarin zij deze opgave onderschrijven. Berser Network Logistics tekende dit convenant en neemt het bij elke strategische beslissing in overweging.

Het convenant ZES is een lokale uitwerking van het nationale Klimaatakkoord en gaat met name in op de omvang van de zone en acties die in Rotterdam uitgevoerd worden. Een van de doelen is om het aantal vrachtritten in de stad zoveel mogelijk te beperken. 

DE STADSHUB ALS DUURZAME OPLOSSING

Landelijk is de logistieke stadshub steeds meer in opkomst. Zo ook in Rotterdam. Een stadshub is een verzamelpunt aan de rand van de stad, waar goederen gebundeld worden. Vervolgens vervoeren we de goederen naar de binnenstad. Dit beperkt niet alleen het aantal kilometers, maar ook de CO2-uitstoot van ons wagenpark. 

Meer weten over onze visie op duurzaamheid? Lees meer over onze aanpak of neem direct contact met ons op.

Verenigd Koninkrijk

Ook voor het Verenigd Koninkrijk hebben wij een uitstekend netwerk via ons lid Berser Network Logistics. Berser Network Logistics biedt hierin een ruime keuze in begeleid of onbegeleid transport via verschillende verschepingsroutes. Via de vestiging van Berser Network Logistics in Stoke on Trent biedt Berser Network Logistics u een perfecte aansluiting voor opslag, ompakken en verdere distributie door het Verenigd Koninkrijk volgens wederom een lokaal geworteld netwerk. Berser Network Logistics in Stoke on Trent is al meer dan 10 jaar een succesvol member van Palletways UK Ltd.

Distributie Benelux en Europa

De distributie van zendingen vanuit Rotterdam door Europa wordt binnen de Benelux natuurlijk verzorgd door het uitstekende DistriXL netwerk. Daarnaast maakt Berser Network Logistics gebruik van het Palletways netwerk voor Europese zendingen, waarmee dagelijks door heel Europa geleverd wordt.

Track & Trace

Uiteraard is het bij Berser Network Logistics ook mogelijk om zendingen te volgen middels een unieke code. Berser Network Logistics biedt hiermee bedrijven en particulieren modern transport.

Kom in contact met Berser Network Logistics!

Bezoek website
Ook uw (inter)nationale transport is bij DixtriXL in perfecte handen

Neem vrijblijvend contact met ons op