DistriXL is gespecialiseerd in distributie, van kleine zendingen tot volle vrachten. Bij DistriXL kunt rekenen op efficiënte en betrouwbare levering van uw goederen, ongeacht de omvang van de zending.

DistriXL staat voor landelijk dekkend transport zonder de nadelen van een logge organisatie.

DistriXL is een samenwerkingsverband van een zevental logistieke dienstverleners, die verspreid door Nederland gevestigd zijn. Door de samenwerking bereiken we synergie in onze diensten en daarmee een grote leverdichtheid. Drijfveer bij dit alles is om u als klant een goede service te verlenen tegen een marktconform tarief. 

Er is altijd wel een partner met de juiste expertise en middelen om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen.

DistriXL biedt verschillende diensten aan, waaronder fijnmazige distributie, Full truck loads, expreslevering, warehousing en voorraadbeheer. Door het netwerk van betrouwbare transportpartners is er altijd een oplossing om ervoor te zorgen dat uw goederen op de meest efficiënte manier worden geleverd.

Als je op zoek bent naar een distributiepartner die zowel kleine zendingen als volle vrachten kan afhandelen, dan is DistriXL een goede keuze. 

Zoek partner
Ook uw (inter)nationale transport is bij DixtriXL in perfecte handen

Neem vrijblijvend contact met ons op