DistriXL biedt een krachtig Europees distributienetwerk.

Het Europese distributienetwerk van DistriXL is strategisch gepositioneerd om snel en kosteneffectief te kunnen leveren aan verschillende regio's. Dit betekent dat bedrijven kunnen profiteren van kortere doorlooptijden en lagere verzendkosten, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en een verbeterde concurrentiepositie.

Ook uw internationale transport is bij DistriXL in veilige handen

Verenigd Koningkrijk

Ook voor het Verenigd Koninkrijk hebben wij een uitstekend netwerk via ons lid BERSER Network Logistics. BERSER biedt hierin een ruime keuze in begeleid of onbegeleid transport via verschillende verschepingsroutes. Via de vestiging van BERSER in Stoke on Trent biedt BERSER u een perfecte aansluiting voor opslag, ompakken en verdere distributie door het Verenigd Koninkrijk volgens wederom een lokaal geworteld netwerk. BERSER in Stoke on Trent is al meer dan 10 jaar een succesvol member van Palletways UK Ltd.

Bekijk voor meer informatie www.berser.nl.

Scandinavië

Via ons lid Westerman International hebben wij uitstekende toegang tot Scandinavië. Buiten Zweden, Noorwegen en Denemarken is er sinds kort een intensieve groupagedienst opgezet richting Finland. In ieder Scandinavisch land wordt ook hier weer de samenwerking gezocht met lokale partners die geworteld zijn in de lokale cultuur. Zo is er een samenwerkingsverband opgezet met een grote Scandinavische transporteur waardoor niet alleen zeer kostenefficiënt gewerkt kan worden, maar ook een correcte afhandeling van de complete rit gewaarborgd kan worden, van deur tot deur.
Bekijk voor meer informatie http://westermanlogistics.com.

Zuid Europa

Via ons lid Raben Netherlands hebben wij toegang tot een uitstekend transportnetwerk in Zuid Europa. Raben Netherlands is in Frankrijk, Spanje en Portugal namelijk aangesloten bij andere nationale netwerken die dezelfde inslag hebben als wij. De mentaliteit binnen Raben Netherlands leidt automatisch tot een netwerkkeuze die aansluit op de waarden van de DistriXL klant.

In Italië is Raben Netherlands verbonden met Raben Sittam, sinds 2019 onderdeel van Raben Group, de marktleider in groupagevervoer op de Italiaanse markt met 15 hubs.
Bekijk voor meer informatie www.nederland.raben-group.com.

Duitsland en Oost-Europa

De Raben Group biedt uitgebreide logistieke diensten aan. Bedrijven van de Groep zijn gevestigd in 15 Europese landen: Nederland, Griekenland, Italië, Polen, Duitsland, Tsjechië, Estland, Litouwen, Letland, Slowakije, Oekraïne, Hongarije, Bulgarije, Roemenië en Oostenrijk. Begin 2018 werd voor de Raben Group gekenmerkt door de lancering van een eigen transportnetwerk in Duitsland. Sinds de toetreding tot de markt in 2005 heeft Raben zich op deze markt verder ontwikkeld. Het bedrijf is nu klaar om landelijke transporten te bieden met behulp van zijn eigen structuur. Het onafhankelijke netwerk van Raben Duitsland is nu gebaseerd op in totaal 34 eigen vestigingen en 46 netwerklocaties.

Bekijk voor meer informatie www.raben-group.com.

Zoek partner
Ook uw (inter)nationale transport is bij DixtriXL in perfecte handen

Neem vrijblijvend contact met ons op