Slimme en duurzame logistieke oplossingen!

Westerman Multimodal Logistics is gespecialiseerd in het bieden van slimme logistieke oplossingen die zoveel mogelijk schakels in de logistieke keten verbinden.

Over weg, spoor, zee en binnenwateren

Brede dienstverlening

Westerman heeft oude papieren: al sinds 1890 is het familiebedrijf actief in de logistiek. In de afgelopen decennia heeft Westerman zich ontwikkeld tot een logistieke dienstverlener die zoveel mogelijk schakels in de logistieke keten van bedrijven wil verbinden. We bieden een brede dienstverlening aan, waaronder aan- en afvoer via binnenvaart, warehousing, value added logistics (zoals assemblage/afmontage van (bak)fietsen), distributie van pallets en fietsen, en diverse vormen van intermodaal transport binnen Europa.

Duurzaamheid

Westerman zet zich in om de goederenstromen zo duurzaam mogelijk te maken en maakt gebruik van de eigen vestigingen in Nederland en Zweden en een combinatie van rail, water en de weg om dit te bereiken. Het team van Westerman Multimodal Logistics heeft de kennis en expertise om klanten te helpen bij het vinden van de juiste transportoplossing die past bij hun specifieke behoeften en die tegelijkertijd duurzaam is.

Data

Westerman gebruikt slimme datakoppelingen om een zo hoog mogelijke first-time-right score neer te zetten. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat de goederenstromen soepel verlopen en dat de klanten van Westerman Multimodal Logistics een betrouwbare en kwalitatieve service krijgen en hierover optimaal worden geinformeerd.

De ideale partner voor uw logistiek

Met haar brede dienstverlening en haar toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit (zowel ISO 9001 als ISO 14001 gecertificeerd), is Westerman Multimodal Logistics de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare logistieke partner voor hun goederenstromen in Europa. We komen graag met u in contact om ook uw logistiek op een slimme en duurzame manier te organiseren.

Neem contact op met Westerman Logistics!

Bezoek website
Ook uw (inter)nationale transport is bij DixtriXL in perfecte handen

Neem vrijblijvend contact met ons op