Wat zijn uw logistieke wensen? Stad Alkmaar Logistics zorgt voor een totaaloplossing.

Vaak wordt logistiek gezien als een lastig en tijdrovend proces. Daardoor krijgen primaire processen zoals inkoop, marketing en sales minder aandacht dan ze verdienen. Behoefte aan rust in uw hoofd én uw organisatie? Besteed uw logistieke processen uit aan Stad Alkmaar. Met slimme datakoppelingen zorgen wij voor een naadloze aansluiting op uw ERP- of verkoopsysteem. Zo heeft u realtime inzicht in uw transportopdrachten, goederenstromen, voorraad en voorraadverloop. 

Wij bieden onze klanten sinds 1878 een logistieke totaaloplossing.

Stad Alkmaar Logistics heeft het beste logistieke antwoord op uw vraagstuk.

Welke optimalisatieslagen kunt u maken in uw organisatie? Hoe kunnen we de processen verbeteren, de lasten verlagen en tegelijkertijd uw marge verhogen? Stad Alkmaar heeft altijd het antwoord op uw logistieke vraagstukken, tot op elk gewenst serviceniveau. Samen nemen we logistieke processen uitgebreid onder de loep. Het doel? De beste logistieke maatwerkoplossing realiseren. 

Op basis van jarenlange ervaring bieden wij logistiek maatwerk voor elk bijzonder transport, lengtetransport, volumetransport of zwaar transport in Nederland en Europa. Heeft u niet-alledaagse logistieke opdracht? Wij helpen u graag verder. 

Wij verzorgen met plezier het transport en de distributie van uw pallets.

Op zoek naar een vakkundige partij voor het transport en de distributie van uw pallets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons geldt: vandaag verzonden is binnen 24 uur geleverd in Nederland. Wilt u één pallet versturen of gaat het om complete wagenladingen? Stad Alkmaar heeft altijd een passende oplossing.

Bovendien kunnen wij overweg met alle palletsoorten. Of het nu om europallets, blokpallets, minipallets, halve pallets, kwartpallets of cheppallets gaat. Ook kunnen wij de volledige distributie van stukgoed en pakketten voor uw bedrijf verzorgen. Ook hier geldt: levering binnen 24 uur. 

De afgelopen jaren zagen wij de markt sterk veranderen.

Waar er vroeger voornamelijk vraag was naar losse transporten, willen steeds meer opdrachtgevers de volledige logistieke operatie uitbesteden. Dit levert namelijk meer tijd op voor processen als inkoop, marketing en sales. 

Met slimme datakoppelingen zorgen wij voor een naadloze aansluiting op de ERP- of verkoopsystemen van onze klanten. Zo hebben zij realtime inzicht in de voorraad, mutaties, transportopdrachten en goederenstromen, zowel inkomend als uitgaand.

De komende jaren zullen wij ons als Stad Alkmaar Logistics nog verder ontwikkelen. Na ruim 50 jaar op de huidige locatie te hebben gewerkt, zijn we volledig uit ons jasje gegroeid. Het streven is om een (tweede) duurzame werkplek te realiseren, waarin wij de komende decennia met plezier kunnen werken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom in contact met Stad Alkmaar Logistics!

Bezoek website
Ook uw (inter)nationale transport is bij DixtriXL in perfecte handen

Neem vrijblijvend contact met ons op