Maatwerkoplossingen voor elke situatie

Van logistiek tot warehousing

Uw logistiek partner sterk in Nederland en Europa

Uw logistiek partner: sterk in Nederland en Europa

Raben Group is een internationaal logistiek bedrijf dat in 1931 haar oorsprong vond in Winterswijk, Gelderland. Raben staat voor logistieke oplossingen op maat. Met een landelijk netwerk van vier depots en een eigen wagenpark van meer dan 200 voertuigen alleen al in Nederland biedt de Raben Group uitgebreide logistieke diensten aan in de Benelux en op Europese transportmarkt.

Raben Group als geheel heeft 160 eigen vestigingen in 15 landen en is daarmee een van de grootste logistieke bedrijven in Europa. Dankzij een eersteklas wagenpark, een uitgebreid netwerk van vestigingen en ultramoderne magazijnfaciliteiten levert Raben Group logistieke diensten en contractlogistiek op het hoogste kwaliteitsniveau.

Het doel van Raben is om u te dienen volgens uw individuele behoeften door een betrouwbare en competente partner te zijn. Raben onderscheidt zich door een professionele en individuele benadering van al haar klanten.

Profiteer van de uitgebreide knowhow op het gebied van nationaal en internationaal landtransport, warehousing en contractlogistiek alsmede zee- en luchtvracht en de unieke drive, die Raben al meer dan 90 jaar onderscheidt als eersteklas logistieke dienstverlener!

myRaben.com

Met het myRaben platform beheert en volgt u al uw zendingen en warehouse orders. Snelle, duidelijke informatie in een goed ontwikkeld systeem. Met tools als myOffer, myOrder en myClaim kunt u eenvoudig spot offers aanvragen, zendingen aanmelden en claims indienen.

Belangrijkste voordelen van myRaben:

  • Alle vervoerde zendingen en magazijn orders in één locatie
  • Duidelijke statussen met één muisklik zichtbaar
  • Rechtstreeks contact met uw Customer Service contactpersoon
  • Snelle toegang tot documenten en facturen
  • Uitgebreide rapporten met grafische visualisatie

 Kom in contact met Raben Netherlands!

Bezoek website
Ook uw (inter)nationale transport is bij DixtriXL in perfecte handen

Neem vrijblijvend contact met ons op