Kort, krachtig en vriendelijk.

D.G.O. Express begrijpt dat zij nergens is zonder haar klanten. Daarom heerst bij D.G.O. Express de moraal dat de klant op zijn wenken bediend moet worden. D.G.O. Express draait niet om de hete brij heen, maar communiceert kort, krachtig en vriendelijk. De kern van het familiebedrijf, continuïteit staat bij D.G.O. Express blijvend hoog in het vaandel en voor continuïteit zijn tevreden klanten het belangrijkste bestandsdeel.

DGO Express: Uw betrouwbare partner in transport!

Zoekt u een transportbedrijf waar u op kunt rekenen? Een betrouwbare, flexibele partner die uw goederen met zorg en aandacht behandelt, actief met u meedenkt en snel kan schakelen? Dan bent u bij DGO Express aan het juiste adres!

Toegangspoort tot het Noorden

Met meer dan 85 jaar ervaring is het familiebedrijf DGO Express uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de wereld van het transport en de distributie. Ons bedrijf is gevestigd aan de A28 nabij het verkeersknooppunt Hoogeveen. Een strategische plek die voor veel vervoerders de toegangspoort tot Noord-Nederland is.

Kwaliteit gewaarborgd

Duidelijkheid, daar houden wij van bij DGO Express. We maken van te voren duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zeggen niet alleen wat wij doen, wij doen ook wat wij zeggen. Altijd. Wij komen onze beloftes na.

Als u uw zending aan ons toevertrouwd, zorgen wij dat deze op de afgesproken tijd, op de juiste plaats wordt afgeleverd. Dat is waar wij voor staan en waar u op kunt rekenen!

Kwaliteit gewaarborgd

DGO Express verzorgt het transport van goederen de hele Benelux. Betrouwbaar, duurzaam en snel. Wij leveren uw goederen in de Benelux binnen 24 uur, van een incidentele zending tot een complete blokvracht. Eventueel doen we dit in de huisstijl van uw bedrijf als dat gewenst is. Bij DGO Express hebben we talloze mogelijkheden voor u.

Wat uw wensen ook zijn, uw goederen krijgen van onze medewerkers altijd de volledige aandacht.

Betrouwbaar, duurzaam en snel

Wij zijn een betrouwbare en professionele distributeur. Hoogstaande dienstverlening, daar draait het om bij DGO Express. Dat merkt u aan onze werkwijze, de kundigheid van onze medewerkers en dat ziet u aan de uitstraling van ons wagenpark. Wij bedienen u als klant op de best mogelijke manier en nemen u alle zorg uit handen. Bij DGO Express geloven we in partnership en denken we actief met u mee. Bijvoorbeeld door te kijken hoe onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluit op uw bedrijfsprocessen of door te kijken naar mogelijkheden om efficiënter samen te werken, waardoor u kosten kunt besparen. Kunnen we onze software koppelen aan uw ICT systemen? Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag het gesprek met u aan.

Samen met onze zusterbedrijven Transpa Emmen en Sent Waninge Transport staan we sterk. Met elkaar kunnen we uiteenlopende diensten aanbieden. Van pakketten en pallets tot volle vrachten en geconditioneerd transport.

Kom in contact met DGO express

Bezoek website
Ook uw (inter)nationale transport is bij DixtriXL in perfecte handen

Neem vrijblijvend contact met ons op