Drukke snelweg 's nachts in Frankrijk Drukke snelweg 's nachts in Frankrijk

Ook uw internationale transport is bij DistriXL in perfecte handen

Wij zijn niet alleen specialist in vervoer op de Nederlandse en Belgische wegen. Ook internationaal zijn wij in staat om onze persoonlijke, klantgerichte benadering om te zetten in duurzaam en punctueel transport.

Zuid Europa

Via het zusterbedrijf van ons lid Hereijgers - Bas Logistics - hebben wij toegang tot een uitstekend transportnetwerk in Zuid Europa. Bas Logistics is in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal namelijk aangesloten bij andere nationale netwerken die dezelfde inslag hebben als wij. De mentaliteit binnen Bas Logistics leidt automatisch tot een netwerkkeuze die aansluit op de waarden van de DistriXL klant.

In Italië is Bas Logistics zelfs lid van 'One Express', het grootste nationale netwerk van Italië met 130 leden en 4 hubs (Milaan, Bologna, Rome en Napels).

Bekijk voor meer informatie www.bas.eu en www.oneexpress.it.

Scandinavië

Via ons lid Westerman International hebben wij uitstekende toegang tot Scandinavië. Buiten Zweden, Noorwegen en Denemarken is er sinds kort een intensieve groupagedienst opgezet richting Finland. In ieder Scandinavisch land wordt ook hier weer de samenwerking gezocht met lokale partners die geworteld zijn in de lokale cultuur. Zo is er een samenwerkingsverband opgezet met een grote Scandinavische transporteur waardoor niet alleen zeer kostenefficiënt gewerkt kan worden, maar ook een correcte afhandeling van de complete rit gewaarborgd kan worden, van deur tot deur.

Bekijk voor meer informatie http://westermanlogistics.com.

Verenigd Koningkrijk

Ook voor het Verenigd Koninkrijk hebben wij een uitstekend netwerk via ons lid BERSER Network Logistics. BERSER biedt hierin een ruime keuze in begeleid of onbegeleid transport via verschillende verschepingsroutes. Via de vestiging van BERSER in Stoke on Trent biedt BERSER u een perfecte aansluiting voor opslag, ompakken en verdere distributie door het Verenigd Koninkrijk volgens wederom een lokaal geworteld netwerk. BERSER in Stoke on Trent is al meer dan 10 jaar een succesvol member van Palletways UK Ltd.

Bekijk voor meer informatie http://www.berser.nl.

Duitsland en Oost-Europa

De Raben Group biedt uitgebreide logistieke diensten aan. Bedrijven van de Groep zijn gevestigd in 12 Europese landen: Tsjechië, Estland, Nederland, Duitsland, Litouwen, Letland, Polen, Slowakije, Oekraïne, Hongarije, Roemenië en Italië. Begin 2018 werd voor de Raben Group gekenmerkt door de lancering van een eigen transportnetwerk in Duitsland. Sinds de toetreding tot de markt in 2005 heeft Raben zich op deze markt verder ontwikkeld. Het bedrijf is nu klaar om landelijke transporten te bieden met behulp van zijn eigen structuur. Het onafhankelijke netwerk van Raben Duitsland is nu gebaseerd op in totaal 32 eigen vestigingen en 46 netwerklocaties.

Bekijk voor meer informatie https://www.raben-group.com/