Waar DistriXL voor staat

Wie zijn DistriXL?

Wij zijn een samenwerkingsverband tussen familiebedrijven in de transportsector. Ieder met een eigen identiteit, sterk door een gemeenschappelijk doel: kwalitatief hoogstaand transport door heel Nederland.

Omdat wij allemaal geworteld zijn in onze eigen regio spreken wij altijd uw taal en begrijpen wij exact wat uw wensen zijn zonder dat u daar veel uitleg voor nodig hebt. Als een groep familiebedrijven snappen wij als geen ander hoe belangrijk de menselijke factor binnen een organisatie is. Mede daarom staan wij dan ook voor ultieme transparantie.

Onze regionale binding zorgt er ook voor dat wij u altijd een zeer persoonlijke benadering kunnen bieden. Onze keus om altijd regionaal te blijven opereren maakt ons automatisch betrokken bij de belangrijkste pijler van ons samenwerkingsverband: klanttevredenheid. Uw transportbehoefte is ons werk.

Flexibel en duurzaam

Wij geloven dat ons samenwerkingsverband ons als geheel sterker maakt. Maar buiten een sterker geheel, zijn wij ook een flexibel en duurzaam geheel. Ons karakter, dat van een groep familiebedrijven, maakt ons bewust van onze plicht de wereld door te geven aan onze kinderen. Onze drang om klanttevredenheid op het hoogste niveau te houden zorgt voor inherente flexibiliteit.

Flexibiliteit die zich bijvoorbeeld uit in het feit dat wij zowel voor palletzendingen als stukgoederen onze hand niet omdraaien. Zo bezorgen wij bijvoorbeeld ook bij particulieren, in winkelstraten en verzorgen wij andere binnenstedelijke distributie. Maar ook oversized pallets zijn geen probleem.

Technologische toekomst

Wie familiebedrijven met technologische achterstand associeert, denkt blijkbaar niet aan DistriXL. Wij sorteren en bezorgen volgens moderne, geautomatiseerde processen en zijn dan ook klaar voor de toekomst.

Kortom, genoeg redenen om contact op te nemen met ons! Gebruik de postcodezoeker op deze site om uw dichtstbijzijnde lid te vinden en direct te beginnen met onbezorgd transport.